Service

Rijnders Juweliers vindt service één van de belangrijkste speerpunten. Het gaat dan niet alleen om garantie geven op onze artikelen en reclamaties zo goed mogelijk afhandelen, maar ook het bieden van diverse diensten. Denk bijvoorbeeld aan reparaties, batterijen wisselen, graveren, rijgen en knopen etc. We doen er alles aan zo veel mogelijk voor u te kunnen betekenen op het gebied van service.

 

Wist u dat u bij ons..

Nooit een garantiebewijs nodig heeft over de bij ons aangekochte horloges en/of sieraden!

Bij aankoop van een nieuw horloge, buiten de garantie minimaal 2 jaar batterijservice* krijgt!

Bij aankoop van een horloge van € 495.00 of meer, 3 jaar fullservice* krijgt!

Bij aankoop van een briljant sieraad, dit sieraad altijd gratis* kunt laten controleren en reinigen! 

 

Service bij aankoop van een horloge

U bent net tegen dat ene horloge aangelopen die bij ons in de etalage staat. En meteen verliefd! U heeft het gepast en het staat perfect bij u. We zullen als service uw horloge meteen op maat maken zodat u meteen van uw aankoop kan genieten. De overgebleven schakels krijgt u mee, want wellicht kan u deze later nog gebruiken.
Wanneer er in de toekomst een schakel bijgezet of uitgehaald moet worden kunt u gerust langskomen. Wij zullen kosteloos en ter plaatse uw horloge weer passend maken. Dat is toch ook een stukje service.
Heeft u elders uw horloge vandaan? Kunnen zij u hier niet mee helpen?  Als service kunnen wij van Rijnders Juweliers in de meeste gevallen tegen betaling het horloge op maat maken. Maar....het beste advies blijft natuurlijk terug te gaan naar het aankoopadres in verband met garantie.

 

bij aankoop van een sieraad

U krijgt een mooie gouden armband cadeau van uw geliefde alleen is de lengte net te lang. Wij zullen kosteloos de armband op de juiste lengte maken. Onze goudsmid zal de armband zo spoedig mogelijk in orde maken. Heeft u een ring uit onze collectie gekozen, dan zorgen wij ervoor dat deze op de juiste maat wordt gemaakt. Binnen enkele dagen kunt u iedereen uw mooie sieraad laten zien.

 

Andere service handelingen

Uw horloge is een echt gemis wanneer deze stil staat. De batterij is leeg. In de meeste gevallen kunt u met uw horloge meteen terecht. We trachten dan binnen een uur de batterij te verwisselen. Wilt u het horloge waterdicht getest hebben? Bij Rijnders Juweliers hebben wij meetapparatuur om dat te testen. Wilt u meteen een nieuwe horlogeband aan uw horloge? Zoek gelijk een mooie band uit, dan zetten we hem er meteen aan! Mocht u een specifiek horloge hebben wat niet direct te openen is, of is één van uw horloges defect?  Wij kunnen dan vaak het horloge voor u naar de juiste leverancier zenden of onze eigen horlogemaker brengen om het horloge daar in orde te maken.

Heeft u sieraden die stuk zijn? Wij bieden als service aan uw sieraad te herstellen.

 

Wij hebben deskundige goudsmeden en horlogemakers die u zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Eventueel worden we gesteund door leveranciers om uw wensen te laten uitkomen.

 

Wilt u een persoonlijk sieraad aanschaffen om er bijvoorbeeld uw naam in te laten graveren, dan hebben we daar speciale sieraden voor geselecteerd. Wij zullen als service kosteloos graveren. Uiteraard zullen we dit zo spoedig mogelijk verzorgen. Dezelfde service bieden wij ook aan als het relatieringen of vriendschapsringen betreft.

 

Heeft u een mooi parelcollier geërfd en u wil het laten opknappen dan is dat bij Rijnders Juweliers mogelijk. Wij rijgen en knopen dit voor u als het noodzakelijk is. Onze medewerkers kunnen u daarin een goed advies geven.

 

De service van Rijnders Juweliers

Zoals u ziet is service bij ons een breed begrip. Naast het adviseren willen wij u op zo veel mogelijk vlakken service bieden. Wij zien u graag in onze winkel en willen u daar waar het mogelijk is van dienst zijn!